Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DAB Evoplus Small 80/180 XM (32-80) keringető szivattyú, MP: 6m3/h - 4m,180mm,2"

DAB
152.844 Ft (120.350 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 60150944
152.844 Ft (120.350 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Termékleírás

Az EVOPLUS keringető szivattyúk az utolsó generációs NPT technológián belüli IGBT-n alapuló berendezéssel vezéreltek. Jellemző rájuk a hatékonyság és robosztusság.

Alkalmazás:
Az EVOPLUS elektronikus keringető szivattyúk fűtő, szellőző, kondícionáló berendezésekben nyerhetnek alkalmazást lakó és kereskedelmi célú épületekben:
-Lakóházak
-Társasházak
-Klinikák, kórházak
-Iskolák
-Irodaházak

Jellemzők:
Monoblokk keringető szivattyú mely öntvény hidraulikus részből és úszó forgórészes szinkron motorból áll. A motor házrésze alumínium. A spirál formájú szivattyúház magas hidraulikus teljesítménnyel bír a gondos tervezés és a csiszolt belső felületek miatt. A csőrendszer tengelyvonalában állnak a torokrészek. A szóló verzió hőszigetelő héjjal van ellátva mely a kondenz lecsapódás ellen is véd. Az iker verziónál a hőszigetelés kialakítása a felhasználó feladata. Itt igen fontos szempont, hogy a hőszigetelésnek nem szabad elzárnia a kondenzvíz levezető labirint rendszert mivel az megakadályozná a szivattyú helyes működését! A kisberendezéseknél használt EVOPLUS szivattyúk egyszerűen egy konnektor és egy tartozék csatlakozó dugóval köthetők be az elektromos hálózatba mely gyors és egyszerű.

A járókerék tecnopolimer a motor tengely alumínium és a szivattyúzott folyadékkal kent grafit siklócsapágyakon fut. A rotor (forgórész) köpenye inox. A támasztó csapágy-gyűrű kerámia, a tömítőgyűrűk anyaga etilén propilén, a sztator (állórész) köpenye szénszálas kompozit. Motor: szinkron típusú állandó mágnesű forgórésszel. Az iker verziónál a nyomóágba beépítést nyert egy automatikus "CLAPET" szelep mely megakadályozza a víz visszaáramlást álló szivattyúnál. Ha valamelyik motor karbantartása szükséges, vaktárcsa áll rendelkezésre a lezárás érdekében.

A könnyen tanulható kezelői felületnek köszönhetően egyszerű a vízszállítási teljesítmények beállítása. A kezelő panel jól olvasható OLED kijelzője, a négy egyszerű navigációs gomb, a lefutó menü, a mobiltelefonos lehetőségek, a sokrétű használhatóság forradalmian új termékké teszik az EVOPLUS-t. Megbízható, robosztus kivitel modern, innovatív design-al párosulva esztétikai szempontból is kompletté teszik a terméket.

-Sensorless motorvezérlés
-PWM szinuszos moduláció
-Nagy vivőfrekvencia a hallható sávbeli zajosság csökkentése érdekében
-32 bites mikroprocesszor
-Optimalizált "space vector" algoritmus

-Működési tartomány: 2-12 m3/h 11 méterig terjedő emelési magassággal
-A folyadék hőmérséklet tartománya: -10 °C - +110 °C
-Szivattyúzott folyadék: tiszta, szilárd anyagoktól és ásványolajoktól mentes, nem viszkózus, kémiailag semleges, vízhez közeli tulajdonságú. (Max.glikol 30%)
-Max. környezeti hőmérséklet: + 40°C

Hasonló termékek