Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DAB Evotron 60/150 SAN HMV keringetőszivattyú, 150 mm, 6/4”, 230 V

DAB
88.212 Ft (69.458 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 60143367
88.212 Ft (69.458 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Termékleírás

Előnyök:
Az EVOTRON szériajelű új keringető szivattyúk az alkalmazott élvonalbeli technológiának, az állandó mágnesű szinkronmotornak és a frekvencia átalakítónak köszönhetően minden területen hatékony megoldást jelentenek, jelentős energia megtakarítás elérése mellett.
Ezért az EVOTRON szivattyúk "A" hatékonysági osztályba tartoznak.

A keringető szivattyú magában foglal egy elektronikai berendezést mely képes a berendezés igényeit érzékelni és automatikusan adaptálja a szivattyú szolgáltatásait maximális hatékonyság és minimális energia fogyasztás mellett.
A vezérlőpanel kezelése egyszerű, a kijelző leolvasása könnyű. Mindenkor kijelzi a kiválasztott működési módot.
Az EVOTRON keringető szivattyú három féle módban működhet:

• arányos nyomással - 3 görbe
• állandó nyomással - 3 görbe
• állandó fordulatszámon- 3 görbe

azdaságos fordulatszámon történő működés lehetősége (automatikus éjszakai csökkentés, SMART SLEEP funkció). A szivattyú el van látva egy gyors elektromos csatlakozásra szolgáló csatlakozóval. A teljes választékra kiterjedő tartozék hőszigetelő héj.

Konstrukciós jellemzők:
A szivattyúház bronz, a motor forgórésze nedvestengelyű. A motor házrésze alumínium présöntvény, a járókerék technopolimer. A kerámia motortengely vízkenésű grafit siklócsapágyakban forog. A forgó és álló rész köpenye valamint a záró karima rozsdamentes acél. A támasztógyűrű kerámia. A tömítő gyűrűk Etilén-propilén-ből, míg a légtelenítő csavar sárgarézből készül. A kétpólusú, úszó forgórészes szinkron motor frekvenciaváltóval vezérelt és nem igényel védelmet túlterhelés ellen.

MŰSZAKI ADATOK
Nettó tömeg: 2,86 kg
Magasság: 215 mm
Szélesség: 190 mm
Mélység: 150 mm

Hasonló termékek