Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ferroli Bluehelix Tech RRT 34C fali kombi kondenzációs kazán 6,3-34 kW

Ferroli
386.780 Ft (304.551 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 70T3B3AWA
A Bluehelix RRT készülék magas hatásfokú, alacsony káros anyag kibocsátású, előkeveréses égőjű, kondenzációs kazán. A hőcserélője rozsdamentes acél, vezérlése mikroprocesszoros. Földgázzal és PB gázzal is működhet.
386.780 Ft (304.551 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Termékleírás

- Az elsődleges hőcserélővel ellátott kazán vastag rozsdamentes acélból, széles átmérővel (a kategória tetején) a tartósság és a csökkent karbantartás biztosítása érdekében, még a régi oxidációs és szennyeződések esetén is magas hatékonyságot biztosít.
- A + rendszer: a moduláló termosztáttal kombinálva és a külső hőmérséklet érzékelő szonda (opcionális) eléri az A + felső hatékonysági osztályt (G-tól A +++ -ig terjedő skálán)
- MC2: Multi Combustion Control (több égésű vezérlés), új, égéstechnikai rendszer, amely szabadalmaztatott gáz adaptív technológiával rendelkezik ipari felhasználásra, hogy jobban alkalmazkodhasson a gázhálózat körülményeihez (pl. Ingadozások vagy csökkentett nyomás)
- M.G.R: Metán, Gpl, kész propanált levegő egyszerű konfiguráció révén a kazán földgázon, LPG-n és propán levegőn képes további átalakító készletek használata nélkül üzemelni.
- Exkluzív hőcserélő-égő rendszer önhűtött ajtóval: leegyszerűsíti a karbantartást, és csökkenti annak költségeit a cserélhető kevesebb alkatrész miatt.
- A kazánburkolat által lefedett hidraulikus csatlakozások
- Nagy, többfunkciós háttérvilágítású grafikus kijelző a paraméterek egyszerű és helyes beállításához
- Standard by-pass
- Alacsony fogyasztású moduláló fűtőkör (ErP Ready - A osztály)
- Digitális lángvezérlés, három próbálkozással, hogy lángérzékelés hiányában működési blokk esetén újra meggyulladjon (metán mód)
- A telepítés helye: kültéri használatra is, részlegesen védett helyen, legfeljebb -5 ° C-ig, és -15 ° C-ig az opcionális fagyálló fűtőelem segítségével

Funkció Kombi
Teljesítmény 34kW
Típus Kondenzációs