Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tisztítószerek

Rendezés:

Kamco Sootbreaker tűztér tisztító rúd

Alkalmazásával kitisztíthatja vegyes, vagy fatüzelésű kazánja tüzterét.
1.995 Ft

Kamco Hyper Flush kíméletes mosófolyadék 500ml

Savmentes, kíméletes, de hatékony vegyszer, lakossági felhasználásra. Clearflow mosógépeinkkel vagy egyszerűen a rendszerben keringetve is alkalmazható.
9.850 Ft

Kamco Sytem Pre-Clean mosófolyadék új fűrésrendszerhez 500ml

Újonnan kialakított, illetve átalakított fűtésrendszerekben jellemzően visszamaradő mszennyződések eltávolítására alkalmazható.
9.850 Ft

Kamco System Hush vízkőoldó folyadék 500 ml

A kisebb vízköves szennyeződések okozta működési zaj megszüntetésére szolgál. Önsemlegesítő hatású, a rendszerben maradhat.
9.850 Ft

Kamco Power Flush FX2 savas mosofolyadék 2,5L

Nagyon hatékony, savas vegyszer, mely azonnal feloldja az iszapos és egyéb szennyeződéseket. Clearflow mosógépeinkkel történő alkalmazásra.
9.950 Ft

Fernox Power Cleaner F8 500ml

A Power Cleaner F8 egy pH-semleges, citromsav alapú tisztítószer, mely erősen vízköves és iszapos lerakódásokkal szennyezett fűtésrendszerek tisztítására szolgál.
Ideális időszakos karbantartásokhoz és a kazáncsere alkalmával esedékes rendszermosáshoz. Erős, és nagyon hatékony összetételének köszönhetően jelentősen meggyorsítja a fűtésrendszermosó gépekkel végzett munkát.
Egy 500 ml-es újrahasznosítható flakon elegendő egy akár max. 130 literes rendszer, (16 radiátor) vagy 250 m2-es padlófűtés kezelésére.
Mivel pH-semleges, a mosási folyamat végén elegendő egy általános tisztavizes öblítés, semlegesítő adalék használatára nincs szükség. Nem habzik.
A fűtőrendszerekben általánosan használt összes fémmel és anyaggal használható, beleértve az alumíniumot is.
11.303 Ft

Kamco Scalebreaker FX 5L

Hatékony tisztítószer hőcserélőkhöz. Gyorsan távolítja el a vízkő, rozsda és egyéb lerakódásokat.
11.551 Ft