Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Immergas kazánok a Géniusz kínálatában

Immergas kazánok a Géniusz kínálatában
Örömmel jelentjük be, hogy mától a sokak által keresett és kedvelt Immergas márka kazánjait is forgalmazzuk! Összeállítottunk egy kis tájékoztatót a cégről azoknak, akik esetleg nem ismerték eddig.

TÖBB MINT 50 ÉVE A MINŐSÉG SZOLGÁLATÁBAN

1964. február 5-én, Brescello-ban három férfi valóra váltotta álmát, és megalapították az IMMERGAS-t. Abból az elhatározásból hozták létre az akkor még csak egy garázsban működő céget, hogy olyan kazánokat és fűtő berendezéseket gyártsanak, melyek hosszú időn át teszik jobbá, kényelmesebbé életüket. Pár évvel ezután, a gázhasználat elterjedésekor felismerték a benne rejlő lehetőséget, és végül a gázkazánok gyártására szakosodtak, mely mind a mai napig az IMMERGAS fő profilja. 

Ma az Immergas több száz szakembere ugyanolyan lelkesedéssel és eltökéltséggel, ugyanezért dolgozik nap mint nap, immáron több mint 50.000 négyzetméternyi gyár- és irodai összterületen. Elkötelezettségüket és szakértelmüket a folyamatos megújulás fényében adják tovább azoknak, akik az Immergas termékek értékesítével, telepítésével és javításával járulnak hozzá sikereinkhez és vásárlóink megelégedéséhez, immáron több mint 50 éve.

 

Mérföldkövek az IMMERGAS SpA életében

1964 - Immergas megalapítása

1968 - Az első kazán legyártása

1976 - Az 1. fali gázkazán elkészülése

1981 - Az 1. fali gázkazán beépített tárolóval

1994 - 100.000 db kazán éves értékesítés

1996 - 1. leányvállalat megnyitása

1996 - IMMERGAS piacvezető lett Olaszországban

1997 - 1.000.000 legyártott kazán

2000 - Az 1. kondenzációs kazán elkészülése

2000 - 200.000 db kazán éves értékesítés

2002 - IMMERGAS piacvezető kondenzációs kazánjaival Olaszországban

2005 - Export értékesítés elérte a teljes értékesítés 50%-át

2007 - IMMERGAS Europe gyár megalapítása Olaszországon kívül (Poprad, Szlovákia)

2008 - Szolár rendszerek forgalmazásának kezdete

2014 - 5.000.000 db értékesített és telepített Immergas kazán világszerte

2014 - Immergas alapításának 50. évfordulója

2015 - ErP (Energy related Products) megfelelelőségű gázkazánok gyártása

 


MINŐSÉG: ÉRTÉK ÉS CÉLKITŰZÉS

Az Immergas a minőséget folyamatosan szem előtt tartja, ezért a Kutatás-Fejlesztési Központjára nagy hangsúlyt ad a vállalat: folyamatosan új technológiák fejlesztésébe, új gyártó egységek építésébe és szakembereik képzésébe fekteti erőforrásait. Magasan képzett szakemberek dolgoznak fejlett technikai berendezéseken, akik minden új termék alkotásában, megtervezésében és kivitelezésében részt vesznek.

Az új fejlesztések legfontosabb célja, hogy az Immergas kazánok és a további termékek a lehető legkisebb mértékben terheljék környezetünket. Mindez megnyilvánul a felhasznált alapanyagokban és technológiákban, másrészt kézzel foghatóvá válnak az eredmények a kazánok kiváló hatásfokában és az alacsony károsanyag-kibocsátásában.

Fontos szempont továbbá, hogy a a tervezés közben figyelembe veszik a folyamatos termékkövetés során összegyűjtött korábbi tapasztalatokat és szakemberektől kapott visszajelzéseket.

 

IMMERGAS VILÁGSZERTE

Az IMMERGAS 2002 óta piacvezető az olasz fali kondenzációs gázkazánok gyártásában és értékesítésében. Az évente legyártott 300.000 kazánból több mint 240.000 darab a brescello-i székhelyen készül, és az alkatrészek többsége szintén itt kerül megtervezésre és legyártásra is. A tervezési és gyártási folymatokban több mint 700 alkalmazott vesz részt, és 300 különböző modellt szerelnek össze a 10 gyártósoron.

Az IMMERGAS másik gyára a szlovákiai Poprádon működik, ahol 3 gyártósoron 5 speciális gázkazán-modell készül, melyeket a környező piacok számára fejlesztettek ki. Hasonló módon, Közel-Keleten új készülékek kerültek bevezetésre, melyeket kifejezetten ezen piacok speciális igényeihez igazítottak a tervezők.

Több mint 50 évvel a megalapítása (Brescello, 1964. február 5.) után, a Romano Amadei, Gianni Biacchi, és Giuseppe Carra által elindított cég töretlenül a fűtési szektor európai nagyvállalatai közé tartozik, és 10 saját tulajdonú leányvállalattal rendelkezik: Anglia (Alpha Therm), Magyarország (IMMERGAS Hungária Kft.), Lengyelország (Immergas Polska, állatkert), Törökország (Immergas Törökország), Szlovákia (Immergas, sro), Románia (Romania Immergas), Kína (Peking Immergas), Oroszország (Immergas ooo), Görögország (Hellas Immergas) és Bulgáriában (Amax Gas).