Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sanica JAVA 24 kW kondenzációs kombi gázkazán

Sanica
215.500 Ft
202.499 Ft (159.448 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 6%
Menny.:db
Cikkszám: 509-JY2401
A Sanica JAVA kondenzációs kombi kazán fűtésre, és használati melegvíz előállítására szolgál. 
215.500 Ft
202.499 Ft (159.448 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 6%
Menny.:db

Termékleírás

A Sanica Java fali kondenzációs kombi gázkazán rozsdamentes acél hőcserélővel, magas hatásfokkal és olcsó üzemeltetéssel minden lakossági igényt kielégít.Előnyei:
  • Fázissemleges elektronika

  • Energiatakarékos szivattyú és ventilátor

  • Automatikus lángmoduláció

  • Automatikus légtelenítési funkció

  • Ellenálló kazántest

  • Beépített kondenzszifon 

  • Könnyű kezelhetőség 

  • Szerelőbarát

  • Túlnyomás elleni védelem 

A JAVA 24, 28 és 35 k W teljesítményű változatai közül mindenki kiválaszthatja a tökéletes hőforrást lakása fűtéséhez.

Tartós, kimagasló minőségű rozsdamentes acél hőcserélővel. A felcserélhető fázisnak köszönhetően kazánjaink egyedülálló módon akár generátorról is üzemeltethetőek. A JAVA kazánok a hatályos, szigorú ERP szabályozások szerint "A" energiaosztályú besorolást kaptak.

A telepítés helyszínének adottságaihoz igazítható, mely további energiamegtakarítást eredményez. A ventilátor fordulatszámát a kazán szabályozza, mindig az adott teljesítményhez mérten. A kazán minden másodpercben figyeli a fűtésrendszer hőigényét, és automatikus lángmodulációt végez az energia-takarékos működés jegyében.Minden alkatrész könnyen hozzáférhető, az időszakos karbantartás időtartama is lerövidül. Így csökkenhetnek a karbantartási költségek is!Óvja a környezetet:

A kondenzációs gázkazánok alacsony energiafelhasználás mellett nyújtanak optimális teljesítményt. Legyen környezettudatos, és csökkentse Ön is ökológiai lábnyomát!A fűtési rendszer első feltöltésénél a kazán segíti a légtelenítési folyamatot. Ha a fűtésrendszerben valamilyen okból túlnyomás alakulna ki, a kazán automatikusan leállítja magát. A speciális festési és utókezelési technológiáknak köszönhetően a kazántest ellenálló a hőtágulás és az egyéb környezeti behatásokkal szemben. A beépített kondenzszifon megóvja a kazán belső részeit a kondenzvíz agresszív hatásaitól.Innovatív vízáramoltatási megoldások és szenzorok kombinációja kellemes, stabil és kimagasló melegvízkomfort-érzetet eredményez.Akár 40 decibeles működési zajával a SANICA JAVA egy igazi csendestárs. Meleget varázsol otthonába - halkan.A kazán tervezésénél fontos szempont volt, hogy nem szükséges bonyolulttá tennünk valamit ahhoz, hogy nagyszerűen működjön.Az LCD kijelző háttérvilágítása "stand by" üzemmódban is aktív, kezelése pedig nem is lehetne egyszerűbb.

Funkció Kombi
Teljesítmény 24kW
Típus Kondenzációs