Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VAILLANT sensoHOME VRT 380f vez. nélküli termosztát

Vaillant
62.103 Ft (48.900 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: VAI_0020260955
  • Helyiséghőmérséklet szabályozó egyetlen körből álló, gázfűtéses rendszerekhez
  • Modern megjelenés, ujjheggyel működtethető érintőgombos kezelőfelület
  • Rádiófrekvenciás verzióban is kapható, külső hőfokszenzor bekötéssel időjáráskövető szabályozóként funkcionál
  • Tetszés szerint beállítható napi- és heti időprogramok
  • Az ingyenes applikáción keresztül a fűtési rendszer távvezérlése is lehetséges (opcionális sensoNET modul szükséges hozzá)
62.103 Ft (48.900 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Termékleírás

Gázkészülékes fűtési rendszere mindössze egyetlen körből áll? Szeretné a fűtést kényelmesen, a nappaliban ülve egy ingyenes applikáció segítségével vezérelni? Ezekre az igényekre a helyes döntés az új sensoHOME helyiséghőmérséklet szabályozó, intuitív érintőgombos kezelőfelülettel.


Kiváló minőség, egyszerű kezelés


A sensoHOME szabályozó minden lakókörnyezetben jó benyomást kelt. Elegáns, jövőorientált megjelenése tökéletesen illik az aktuális belsőépítészeti trendekhez. A kezelés magától értetődő az érintőgombos, magas felbontású grafikus TFT kijelzőn, de mindez ugyanilyen egyszerű az ingyenes applikáción keresztül is. Így otthona lakótér komfortja a szükségleteknek megfelelően állítható be.


Igények szerinti lakótér hőmérséklet


A paraméterezhető napi- és heti programok lehetővé teszik, hogy 12 egyéni időablakot definiáljon a kívánt hőmérsékletekkel, illetve időprogram alapján, és mindezt bármilyen napra, tetszés szerint. Így a fűtés, valamint a gázkészülék csak akkor indul el, amikor ez ténylegesen szükséges. Ennek köszönhetően energiát spórol meg, kíméli a környezetet, miközben élvezi a személyre szabott hő- és meleg víz komfortot.


Minden az applikáción keresztül is szabályozható


A fűtés, illetve az egyéni időprogramok közvetlenül a szabályozó kijelzőjén vagy az ingyenes sensoAPP alkalmazáson keresztül beállíthatók. Teljesen mindegy, melyik utat választja, a programozás nagyon egyszerűen és bármikor könnyen megváltoztatható. Az applikáció bázisú vezérléshez azonban szükség van a külön rendelhető sensoNET internet modulra is, hogy a fűtési rendszer a világhálón keresztül is elérhető legyen.


Rádiófrekvenciás verzióban is kapható


A modulációs égőműködés támogatására képes helyiségtermosztát vezeték nélküli kivitelben is kapható, így utólagos használata során nincs szükség elektromos vezetékek behúzására. Ennek köszönhetően kivitelezési költség takarítható meg, az elmaradó vésési és helyreállítási munkálatokról nem is beszélve. Ezen kívül a sensoHOME időjáráskövető szabályozóvá is fejleszthető, amennyiben a megfelelő külső hőfokérzékelő csatlakozik az eBUS kommunikációra képes gázkészülékhez.